Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fagyi

    aktív tag

    Na sokak érdeklődésére válaszok.

    UPC szűri és lassítja a P2P alapú fájcserélést és az adat forgalmat!
    Igaz ezt elfelejti közölni a fogyasztóival , logout-on van is rólla cikk.Tessenek kikeresni.

    Cfosspeed arra való, hogy a win szar inernet csomag protokolját megjavítsa ezáltal "gyorsul " a net.Pl: anno kezdő koromban 100 Mbites nettel, nélküle nem tudtam letölteni a DC-ről aktívként sem! Ajánlott verzió 1.06 semmi külön beállítás csak azt csinálja mait kell, azokon a kapcsolatokon amiket kijelölsz neki.

    Feltöltés-letöltés: Ha veszel egy 1/256 netet akkor P2P-en ezt a sávszél soha nem éred el, főleg nem feltöltésnél! 100Mbites nettel max 10 Mbittel töltötem fel. le 20-30 volt a csúcs!!
    A feltöltés nagyban függ a feltöltési szálaid számától és a hozzád csatlakozók számától és az általuk elérhető sebességtől is! Soha nem láttam még olyat (2005 óta torrent ,dc, operátorként is jó ideig), hogy valaki a névleges sávszéljén töltsön le! Osztani kell a sávszéledet a hozzád kacsolódk számaval is !
    Tehát ha valakihez 5-en kapcsolódnak akkor azok az 1 mbiten osztozva, csak ~200 kbittel tudnak szedni tőlle, és ezt még a szolgáltató megkorlátozza akkor nesze neked nagy sávszél!
    Ezen felül az arányodhoz/rangodhoz mérten kapsz letöltési szálat! Annál többen nem is tudnak kapcsolódni hozzád!

    Magnetlink az a közvetlen elérése az adott fájlnak, így is meg lehet adni az elérési utat.
    Olyan mint az url, nem kell megmondani mit hol keres hanem megadják a megnet linket és indul mindne magától.

    Aktív-paszív gond: a paszív user nem tud cstlakozni a paszív userekhez ! Ezért érdemes aktívnak lenni ! Ehhez be kell állítani a tcp/udp-nél a portodat és fix ipét adni magadnak a ruoter mögül. Bővebben itt. Ez is okozhatja a alacsony és kevés számú csatlakozásunkat és feltöltésünket !!

    Egyéb dc és torrent segítségehez keress priviben vagy itt !Az első hozzászólásokat mindenképp olvasd el mielőtt kérdezel.

    https://logout.hu/cikk/zyxel_nas326/ Nexbox A95x + IPTV

Új hozzászólás Aktív témák