Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz katt777 #7761 üzenetére

    Hogyne gyártana az ATI komplett drivert? Szerinted a Catalyst micsoda?
    Az API nem garantál hibátlan működést minden piacon lévő terméken, bár ez a DX10 bevezetésével nagyon sokat javult. Természetesen a tesztelés fényt deríthet problémákra, de ezeket meg leeht kerülni, vagy ki lehet javítani. Ez mindig így volt. Az API csak segít ezen, persze az API-ban is lehet hiba, hiszen ez is egy szoftver. Az API gyártója ezért is felel.

    Ha nem gyári drivert használsz, vagy módosítod a BIOS-t, akkor onnantól annak a kártyának a működéséért nem vállal felelősséget a gyártó. Ez is tiszta sor.
    Én meg sosem javaslok olyan megoldást, amiért a gyártó nem vállal felelősséget. Nyilván okuk van rá. Amilyen dolgokat állítgat a Rivatuner és az ATT én sem vállalnám a felelősséget a hibákért.

    katt777: Ha egy alacosnyabb felbontásban szaggat, akkor valamit nem jól állítottál be. Fura, hogy nekem ilyennel sosem volt problémám. Talán mert nem használok 3rd party programot? ;]

    bigdigit: Kompatibilítási problémáról van szó. Ezt nem elég bejelenteni, hanem reprodukálni kell. Az AMD egy hónapig ezen fáradozott, hogy találjon egy olyan beállítást, amin előjön a hiba. Amint megvolt a forrás, jött rá a javítás.
    GPU Core-t felesleges volt emelni, nem az az oka. Másnak javította a 10.2-es driver feszemelés nélkül. :)

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák