Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gargouille

    őstag

    válasz FBLLMAG #55458 üzenetére

    Számomra van egy másik oldala is ennek. Én szeretem a lámpáimat. Használom őket, hozzám nőnek és nagyon bánnám ha valamelyik tönkremenne és már nem lenne kapható pont az a típus mert már nem gyártják és csak valami mást kaphatnék helyette, ami lehet h fejlettebb de pont az hiányzik belőle amiért megszerettem annak idején.

    Convoy S2+, S3 is ilyen kedvenc például. Több darab van belőlük, hogy ha tönkremenne akkor legyen ugyanolyan tartalékom vagy alkatrészem. Egyszerűen ezek úgy jók ahogy vannak, szeretem a formájukat, méretüket stb. sőt még a tökéletlenségüket is. Megnyugtat, hogy bármi van, meg tudom menteni a lámpám.

    Az Armytek Elf C2 is ebben a ligában játszik, nagyon megszerettem és ha tönkremenne és nem lenne kapható már, akkor hiába kapnék helyette mondjuk egy Wizard Pro-t, nem lennék maradéktalanul boldog. Ilyen esetben nem a pénz érdekel, mert eszmei értéke van számomra ezeknek az amúgy hétköznapi használati tárgyaknak, mert "mindennapi társaimmá" szegődtek. :)

    Ez biztos valahol beteges hozzáállás, de számomra pont emiatt nem tehető egyenlőségjel a javíthatóság és a garancia közé.

    Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.

Új hozzászólás Aktív témák