Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • papucsiga

    csendes tag

    @WestBam;-@MC Pite: Ez valóban így van. Gyári grafikon. Amúgy én is azon az állásponton vagyok, hogy az adott fokozatot tartsa, pláne ha mint látható van stabilizálás. Nem szeretem a kamu grafikonokat és nem is hiszem el a gyáriakat sem míg utána nem nézek, hogy valós e. Ez már a Ledlensernél is piszkálta a szemem. Ne legyen helyettem okos a lámpa, világítson a beállított fokozaton merülésig. Mitől lesz jobb a tervezett visszaléptetés a folyamatosan merülő akku csökkenő fényénél? Akkor látnám ennek értelmét ha vennék a fáradtságot és úgy csinálnák meg, hogy mérések és tapasztalatok alapján egy kellően hosszú üzemidő után fokozatosan annyit csökkentene a fényerőn, amit még szinte nem lehet észrevenni és nem rontja a megvilágítottság minőségét. Azt a szintet viszont utána merülésig tartsa, illetve ha újraindítom a fokozatot akkor a hozzátartozó fényerőn kezdi ismét Ezzel lehetne plusz üzemidőt elérni. Csak akkor kétfelől is kompromisszum kellene. Egyfelől egy csipetnyit kevesebb fény, másfelől nem üzemidő többszörözés történne hanem "csak" nyújtás.
    Visszatérve a HM65-höz. Elég siralmas, amit a Fenix ezzel a két lámpával kivitelezett. Viszont a grafikon, amit beszúrtam nem a szokványos a HM65R. Jó pár üzemórám belement abba a pár sorba, amit most itt hagyok az utókornak :)
    Szóval mint említettem a HM65R- nek van egy piros ledes változata Shadowmaster néven. Ez főként pecásoknak lett kitalálva illetve mindenkinek aki sok piros fényt használ. A másik, ami nekem érdekesebb volt az a Superraptor névre hallgat. A HM65R változata a Superraptor, és a HM65R-T változata a Spuerraptor II. A különbség az, hogy a Superraptorok állandó kimenettel rendelkeznek, illetve minimális esés van, de erre azt mondom belefér. Így kellett volna piacra dobni az alapmodelleket. Ezt kerestem mikor megjelent a széria. Ne kérjétek, hogy újra előtúrjam a forrásokat, akit érdekel vagy nem hiszi, ezen a infón el tud indulni. A Superrapotrok kizárólag Finnországban kerülnek értékesítésre, akárcsak a HM61R Amber Csehországban.

Új hozzászólás Aktív témák