Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • WestBam

    Topikgazda

    válasz Vlah #76778 üzenetére

    Hasonló lámpám SFT40 LED-del a Fenix PD35 V3, a másik az más kategória méretben. A PD35 V3-hoz képest láthatóan több a szórt fény és a hotspot is szélesebb, valamint erőteljesebb.
    Az, hogy túlhajtják még mindig a piac hibája, itt is néztek, hogy a 3000 lumenes lámpa és a 3300 lumenes közt mekkora a differencia. Sajnos az “átlag” az eddig jut el, hogy “hány lumenes”, fényerőt nem néz.
    A fokozatok kint jól működnek, a 300 lumenes közepes elegendő, ha szét akarok nézni akkor mehet a magas fokozat, ami már az átlagos lámpák turbójának távolságát nyújtja, de nem látni nagyon a visszalépést használat közben. Én azt a távolság “elfogyásán” szoktam észrevenni, ennél nem tűnt fel. A turbó nem akkora ugrás a magashoz képest mint sokan várják, de szerencsére azért látható. Ez nekem nagyon bejön, sokkal jobban, mint a fotonágyúknál látható atomvillanás-vakoskodó szintű visszalépés, valamint annak sem sok értelmét látom mikor a magas és turbó közt alig látni az eltérést. Sajnos ilyenre is van példa. Az én véleményem szerint ez a lámpa nagyon egyben van. Figyeltek a részletekre, jó az UI, megtalálható a kapcsoló, fényerős de mégis van elég szórt fénye.

    ⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐

Új hozzászólás Aktív témák