Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz Bujdy81 #132444 üzenetére

    Ja,kereszt meg kilátás és Everestre az nem megy fel oxigén nélkül, aki nem akar, 13-tól 80 évesig ugye.

    Ehhez a kilátós kereszthez mérve itt folytatás . Ezért volt kihívás az oxigén nélkül meg ez a különbség a turista és sportemberek közt, hogy 13 éves meg 80 éves és ki meddig mássza meg. Ha sok pénzem lenne feléig én is elmentem volna, mert miért ne alapon. De nincs, szóval hátrébb sorolom a listában. Idén lehet még osztrákiába sem jutok el, annyi lesz a nyári programom.

    Nézzetek ilyesmiket: [link]

    Atomkirály lehet, nem állnak 2 kilométeres sort a turisták sem, van kilátás, jó levegő. És hasonló Everestes dolgoknál is bőven akad ahol centinként szélben osonkodnak előre, nem egy sétagalopp az egész, meg persze akár függőlegesen is, mert azt úgy illik.

    Van pár kisfilm, nagyfilm, élő Insta bejelentkezés meg amit csak akarunk így a XXI. században, aztán én egy olyan 10 méteres alulétrát lehet a Gellért tetejére nem tudnék felvinni, nem még 8ezer méter fölé. Meg maguknak járják ki az útvonalat, állat, valamikor megint meglesek egy rendesebb dokumentumfilmet, ide nézzetek bele olyan 8:40től, aztán lehet változnak a vélemények, hogy mikor miről szól:

    [link]

    De a kilátás általában egész jó :-D

Új hozzászólás Aktív témák