Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    Nem tudom mennyire akartok jótékonykodni. Most lehet. Van egy srác aki egy volt általános iskolai osztálytársam sporttársa. A lány fia rokkant és együtt futnak az anyukával. Ő tolja a kissrácot és fut mögötte. A srácon keresztül ismer egy magyar csókát, aki munkahelyi balesetben bénult le és kézzel hajtott bringával versenyez. Itt vannak a részletek.

    Vaszil György vagyok, 43 éves, olimpiai válogatott kerettag Parasportoló , a @virtualfutok.hu nagykövete. LEGFŐBB CÉLOM KIJUTNI A 2024-ES PÁRIZSI NYÁRI PARALIMPIÁRA, amihez elengedhetetlen a fotón látható handbike beszerzése.
    A jelenlegi eszközöm egy nehéz, toldozott-foldozott vas, ami alkalmatlan a versenyzésre. A nemzetközi paralimpiai mezőnyben csak egy verseny bike-kal tudom megállni a helyemet, aminek az ára közel 2 MILLIÓ FORINT… A rokkantsági nyugdíjból sajnos nem tudok akkora összeget megtakarítani, amivel belátható időn belül egy ilyen sporteszköz megvásárlása realitás lehet.
    SZÁMOMRA A FELADÁS NEM OPCIÓ, az álmaimé pláne! Mivel töretlenül bízom az emberek empátiájában és segítőkészségében, nagy reményekkel nyitottam egy bankszámlát, és megpróbálom a Ti adományotokból összegyűjteni a versenygépem árát. FONTOS! EZ A BANKSZÁMLA CSAK AZ ADOMÁNYOK FOGADÁSÁRA SZOLGÁL, RAJTA MÁS PÉNZFORGALOM NEM LESZ. Addig, amíg össze nem gyűlik a pénz a handbike-ra, minden nap nyilvánosságra fogom hozni, hol tart a gyűjtés, illetve mekkora összegre van még szükség, az álmom megvalósulásához. Emellett, ha az adományozó beleegyezik, felkerül a neve a szponzoraim - bízom benne, hogy napról-napra bővülő - listájára.
    14 ÉVE MUNKAHELYI BALESETBEN SÉRÜLTEM LE, azóta vagyok kerekesszékes. A rehabilitációmat követően sok sportot kipróbáltam: kerekesszékes vívás, para jet-ski (többszörös országos bajnok vagyok), kajak-kenu, evezés, wakeboard, kosárlabda, curling. Végül a handbike mellett tettem le a voksomat. HETI NÉGY EDZÉSSEL KÉSZÜLÖK, ÉS HAVONTA ÁTLAG 600 KILOMÉTERT TEKEREK. Szeretném kihozni magamból a maximumot, a bennem lévő energiát, céltudatosságot és a sport iránti alázatot hasznosítva.
    Fontosabb eredményeim:
    - 2016: WizzAir Félmaraton, 1. hely
    - 2018: Ultrabalaton egyéniben (221km), 1. hely
    - 2018: Vivicitta Félmaraton, 1 .hely
    - 2018: WizzAir Félmaraton, 1. hely
    - 2018: Bud Runway Run, 1. hely
    - 2019: Vivicitta Félmaraton, 1. hely
    - 2019: Ultrabalaton egyéniben (221km), 1. hely

    Bank számlaszámom: Vaszil György, OTP 11773425-05152896

    Ha anyagilag nem tudsz segíteni, az is ÓRIÁSI SEGÍTSÉG, HA MEGOSZTOD EZT A POSZTOM!

    Köszönettel,
    Vaszil György
    +36-30-758-7502
    gyurivaszil@gmail.com

    Én most lefordítottam a szöveget svédre és szétküldtem helyi ismerősöknek. Hátha segít.

Új hozzászólás Aktív témák