Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz blueboi69 #95251 üzenetére

    Nálam meg sorban derül ki, hogy a múlt hónapban találkoztam valakikkel és azóta mindenki ágynak esett. Ma kellene összefutni valakivel, mondja, hogy 3 hétig beteg volt, alig működött. Nézem a naptárat, március elején találkoztunk. Bááááz. Cégnél utólag derült ki a fél emeletről, hogy átestek rajta valamikor a múltban. Valami közös ivászat után voltak szokásosnál szarabbul 2 napig.

    Szerencsére arrafelé sem sokat mászkálok, konyhába is csak én járok kávézni. Most meg már rendben vannak, orosz indulókat hallgatnak, egyik le köcsög Putyinistázta a másikat, majd azon agyaltak, hogy a Pravda vagy a Russia today lehet a hivatalosabb forrás :-D

    Igazából eddig vagy mázlim volt, vagy tárgyakon kevésbé terjed, mint ahogy eddig gondolták. Majd nézek rá valami újabb tanulmányt, mert amennyi cuccot adunk-veszünk, posta, satöbbi, ott már csak a nagy számok alapján is be lehetett volna szívni. Mondjuk kezet sűrűn mosok, ha már ketten vagyunk kocsiban akkor is el vagyunk maszkban és kész, ahogy szabadtéren az erdő közepén is.

Új hozzászólás Aktív témák