Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • TomiLi

    addikt

    válasz Overlocker #1537 üzenetére

    Hali,
    Nagyon irigyellek! Én nekem soha nem voltak ilyen eredményeim, de valószínű nem is lesz az ssd kártya és a raid vezérlő miatt.
    Előszőr hülye fejjel vista 64 bit alol akartam csinálni a formázást...Azán raktam fele egy 32 bitest, azzal már gördülékenyebb a dolog...Találtam egy másik járható utat...Amikor megformázom a raid tömböt akkor primary -ra állítva... (nekem a Paragon particion manager 9.0-ba nincs basic állítási lehetőség) csökkentem a formázandó terület méretét, úgy hogy 0.5 GB maradjon üresen. Mindkét particiót úgy formázom, hogy nem adok meghajtó betűjelet., de formázás előtt beállítom a cluster értékeket, úgy hogy a nagyobb területen 32-re állítom a, a kicsin 8-ra...
    Most valószínű felfedeztem a spanyol viaszt, de hát valahol el kell kezdeni a buherálást:)
    Viszont van mégegy számomra érthetelen dolog, ami valószínű a raid vezérlő hibája:
    Van egy játék (armed assault) ami mióta vistám van kicsit szarul mükszik a menüje... Nem lehet kijelőlni a menü pontokat, mert késik.. .
    Ha a stripe-ot 4-re rakom akkor megszűnik a probléma... Viszont a sebesség a béka segge alatt lesz (2ssd-vel a fele az 1ssd sebességének)
    Ha a stripe 64K-n optimális a sebesség (128K-val ismét fura értékek jönnek ki és összevissza) csak akkor megint jelentkezik a probléma a játéknál.... Ezmi a fene lehet....
    De lehet hogy a kérdésre egyszerű a válasz: Vista 64Bit... Most kipróbálom win7-tel.

    Azt akartam kérdezni, hogyha defaultra állítod a clustert, akkor a laggolással mi ahelyzet?

    Bogyorisz

Aktív témák