Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz fsb1000 #24620 üzenetére

    Jó, hogy előjött ez a téma és írtál róla, mert erről megfeledkeztem... :R
    Azt történt, hogy Acronissal elmentettem az SSD tartalmát (rendszer), majd rátelepítettem egy Linux-ot (csak próbaképpen). Amikor megnéztem, amit akartam, töröltem az SSD-ről az összes, a Linux által létrehozott partíciót, a többit meg elintézi az Acronis helyreállításkor.
    Acronisnál beállítottam, hogy minden partíció, meg az MBR-t is kérném visszaállítani, viszont nem értettem, hogy miért kérdezi meg, hogy nem oké a partíció mérete. kicsit meditáltam, de nem jöttem rá, hogy azért kérdezi, mert korábban kisebb volt a partíció valamelyest, ezért "mondtam neki", hogy ne foglalkozzon vele, menjen egybe az egész. Persze ezt az Acronis meg is csinálta, csak most, hogy írtál róla, akkor ugrott be, hogy hát "Szűz Mária idesanyám, aki a mennyben lakozol titokban", hát ezért kérdezett korábban az Acronis. :DDD

    Megnéztem, és természetesen ott a "gond", "kell"/javasol) 5,9G-t, amivel meg kell rövidítenem a partíciót, hogy a wear leveling optimálisan működjön.

    Még1x Thx, észre se vettem volna (már van vagy 2 hete, mióta eljátszottam a leírtakat, azóta megy így az SSD) :R

    UI: természetesen ez nem egy katasztrófa (sosem fogom teleírni az SSD-t), csak szeretem úgy beállítani a dolgokat, ahogy azt a gyártó javasolja. ;)

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Aktív témák