Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    Sziasztok!

    Arra van valakinek valamilyen tippje, hogy 1.8" PATA ZIF csatlakozós SSD-t honnan tudok viszonylag olcsón beszerezni? (Ebay-től kicsit fázom, szóval hazai forrás jobb volna.)

    Egy Toshiba Portege R100-ba kellene. Eredetileg microATA csatlakozós vinyó van benne (ami tetűlassú, az MLC-s SSD is lényegesen gyorsabb nála), egy ZIF-microATA átalakítóval viszont elég egyszerűen bele tudnám rakni és akkor a probléma meg lenne oldva. (Sajnos microATA csatlakozós SSD-t már nem nagyon lehet kapni, Magyarországon kívül a Photofast kokainárban mért termékei elérhetőek. :U )

    Tehát nem számít, hogy MLC-s vagy SLC-s, csak az 1.8" PATA ZIF-csatlakozó, és ha lehet, 64 GB-os tárolókapacitás - hogy valamivel több helyem legyen, mint a gyári 40 GB-os HDD-n. Láttam a Hardveraprón 60 ezer forint fölött ilyet, de az egy kicsit túl van számomra a lélektani határon.

    A segítségeteket előre is köszönöm! :R

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Aktív témák