Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Formaster

    addikt

    válasz Atticus85 #30720 üzenetére

    Ezzel csak az a gond, hogy a 40 gb édeskevés egy win7-nek és az alap programoknak. Arról nem is beszélve, hogy ugyebár a 40 gigabájt, az valójában csak 32-35 lesz, mikor megveszed és ha hosszú életet akarsz az SSD-nek, akkor a méretnek csupán a 80%-át szabad betölteni. Nekem most csak a windows mappám 24 giga minden frissítéssel és abban még nincsenek benne az általános appok, pl tűzfalak, vírusírtók, catalyst és egyéb alap kellékek.

    És ugye mit sem ér az SSD, ha ezek nem onnan indulnak a w7 indításakor. Hiszen akkor lehet, hogy gyorsan bevillan az asztal, de a gép ugyanúgy sokat fog tölteni, amíg el nem indul minden.

    És akkor nem is mondva, hogy nyilván szeretném, ha a photoshopom is, meg a kedvenc játékaim is pill alatt töltenének be.

    Pár ezret rászánsz és kapsz sata 2 - 64gb-osokat.

    A 13 sec.-es bootidőt meg felejtsd el, az amúgy is kacsa a gyártótól és nem az számít, hogy 13 vagy 20 sec, hanem hogy utána a progik azonnal felvillanjanak, ha valamit csinálni akarsz velük.

    Hidd el, ha nem első generációs 90/70MB/s ssd-t veszel, akkor le fogsz hidalni bármelyiktől, a hdd-hez képest. Inkább legyen még plusz 20-30-40 gigabájt tárhelyed, mint hely nélkül 13 sec-es bootidőd. Ami utána szépen fel fog kúsz annyira, mint a hdd-d, ha telepakolod az ssd-t.

Aktív témák