Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz ETOM #41350 üzenetére

    Megeresztettem pár telefont, hogy haverok(szervizesek) találkoztak-e mostanában ezzel a hibával, ketten igen és ezen a héten és az egyikük biztosan állította, hogy onnan lett rendelve, ahonnan Te is rendelted. Remélhetőleg maross is majd benéz a topikba, és megírja, hogy Ő honnan rendelte. Ha véletlenül szintén ugyanonnan, na akkor van gebasz, mert akkor van rá esély, hogy gyári hibás széria került be kis hazánkba...(Természetesen ez nem az adott WebShop hibája, ettől függetlenül ez senkinek nem jó.)

    Ez a jelenség amúgy csereköteles. "Pár" dolgot lehetne tenni, mielőtt visszaküldöd, de a legegyszerűbb -már ha van rá lehetőséged- egy másik gépben kipróbálni, az alaplapra kötve. Ha ott is világít folyamatosan a piros led, akkor nem érdemes vele szenvedni. (pl FW frissítést semmi körülmény közt sem indítani, mert akkor arra lehet hivatkozni, hogy az cseszte el stb stb)

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Aktív témák