Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz ETOM #41481 üzenetére

    Ez valószínűleg el fog vérezni sajnos, viszont "szerencse" lehet a szerencsétlenségben, hogy a piros led (OCZ-nél Panic Led/Panic Lock-nak nevezik)folyamatos világítása esetén(ha másik gépben is reprodukálható) azonnali cserét von maga után, nem kell megvárni, amíg a kondíció "elfogy", legalábbis legjobb tudomásom szerint. Egyrészt ki kellene próbálni másik gépben, hogy ott is világít-e, másrészt pedig annyit tudok javasolni, hogy keresd meg valamilyen formában ezt a céget. hátha készséggel fognak segíteni, még ha nem is tőlük rendelted az SSD-t és esetleg megerősítik (avagy épp megcáfolják) a piros led világítása estén azonnali csere felvetésemet. Ha megerősítenék, az most jól jönne, hisz a webshop-al is egyeztetve (elmondani a hibajelenséget, azt, hogy másik gépen is előjön illetve, hogy az adott cég megerősítette, hogy ilyen esetben azonnali csere érvényes stb), lenne esély, hogy hamar kicseréljék.

    UI: Annyit had kérjek, hogy privátban küldj 2 képet a Hard Disk Sentinel-ről. Az egyik ugyanez az Áttekintés fülről készüljön(egy új/friss kép), a másik pedig a SMART fülről, ahol minden SMART attribútum és azok minden értéke jól látszik.
    Ez számomra hasznos információkkal szolgálna, a problémádban nem segít, de megköszönném a 2 képet. :R

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Aktív témák