Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • sir fg

    aktív tag

    válasz KMT #42141 üzenetére

    Nem tudom, de szerintem nem. Tulajdonképpen akár még több háttértár-műveletet is okozhat, ha fix a mérete, és viszonylag kicsi, hiszen olyankor több fájlrendszer - lapozófájl közötti adatmozgatásra lehet szükség. Ha tágulhat, akkor úgy vehet fel új elemeket a lapozófájlba, hogy régebbi is bent maradhat: így azt nem kell visszaírni a háttértárra.
    Na, de ez már tényleg okoskodás a részemről, hiszen nem vágom annyira a témát én se. De azzal a hozzáállással egyetértek, hogy: a Win7 egy modern operációs rendszer, ami elég jól működik, ráadásul már az SSD-k jellemzőit is figyelembe vették a készítésénél. De ettől függetlenül is, feltételezhetjük, hogy úgy optimalizálták a virtuális memória kezelését, hogy az a lehető legjobb teljesítményt hozza ki a rendszerből, ami szerintem a lehető legkevesebb lemezművelettel jár.
    De szerintem akit érdekel, próbáljon ki több beállítást, és nézze, hogy ugyanolyan használat mellett mennyi adatforgalom generálódik az SSD-n.

    Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock

Aktív témák