Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz Drughi #28036 üzenetére

    Szervízlap olyan, amilyen. Számla legyen az elvégzett tevékenységekről, hacsak nem maga a szerviz vette meg cégként az autót, amire aztán ráküldte a gyakornok srácokat, akik végeztek egy olyan melót, amilyet. Ha.

    Kőkemény sztorik vannak és történt egy a családban nálunk, leírni sem merem. Ha nincs számla, vagy csak a legkisebb terelés is van, kérd el a munkalapot, látványosan töröld ki vele, tedd a pultra vagy add fel postán nekik és emelt fővel állj odébb, mert vetítés áldozata lehetsz könnyen különben. Az érzelmeket pedig mocskosul nyomd el. Aukcióra gyakran kerül úgy autó, hogy már a haverokat, ismerősöket, családot stb. megjárt a gép, hogy "kinek kell" , aztán senki, jó, akkor nyomjuk publikba. De jó állapotú levedlett céges gépeket is még házon belül levadásznak a használóik, vagy ők veszik meg maguknak, vagy ha nincs keret, pénz, egyéb, a kolléga, mert tudja, hogy Béla vagy Timike nem nyomta ki a szemét mondjuk.

    Szóval nem akarok farkast kiáltani, csak nagyon légy résen, instant palira vesznek ma autóban bárkit, itthon is, meg a török kint is.

    POKE 16017,44 ..... SYS 2077

Új hozzászólás Aktív témák