Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • s4tch

    veterán

    válasz dgyuri0123 #92009 üzenetére

    A málna előnye a rugalmassága és az ára. Alap telefon táppal is teljesen vállalható a legtöbb rendszerbe, ha meg megtápolod rendesen, akkor egy belépő dac-kal is jó hangja tud lenni. Ahogy írtam korábban, mi meghallgattuk a málnát egy dedikált streamer mellett, és egyértelműen jobb volt a málna alapú forrás.

    Nálam így néz ki a matek: málna ~20e, TMP táp ~35e, Pioneer U05 ~150e, + filléres monoprice drótok, és tök jó. A hangfalhoz vagy a dachoz hamarabb nyúlnék, mint a málnához. Van tidal connect, így nem kell kijelző, de ha nagyon kéne, vennék egyet, szintén fillérekért.

    Illetve van itthon egy ilyen, ezen kijelző is van, sőt, távot is lehet hozzá venni, és ebben dac is van, nem is pocsék. Hadd ne mondjam, mennyibe kerül egy ilyen használtan. Vicc. Nem használom, de egyelőre nem adom el, mert ki tudja, mikor jön jól egy második rendszerben, akár nálam, akár családon belül.

    Hogy miért kell frissíteni? Nem kell, ha működik. De ha a tidal frissíti az apit, akkor nem árt, ha van lehetőség igazodni az újdonsághoz. Ezen kívül van rá tucatnyi oprendszer, tucatnyi pluginnal. Sajnos amazon music hd és apple music nincs rá, de még lehet - a dedikált streamerekből meg ha kimaradt, akkor ki is fog maradni. Illetve bukó nélkül el lehet adni, ha talál az ember jobbat.

    Nyilván kényelmesek a távirányítós, kijelzős cuccok. Nekem is hiányzik kicsit a régi Marantz streamer egyszerűsége. El lehet dönteni, ki milyen kompromisszumot szeretne.

Új hozzászólás Aktív témák