Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Atlantis

    veterán

    válasz Lelkes1 #3252 üzenetére

    Nem tudok mást mondani: családtáblás alkatrészt nem tükrözünk! A családtáblával legenerált családtag lényegében egy külön modell (ugyebár külön neve is van). A rendszer mindig azt a verziót fogja a tükrözés alapjául venni, amiről az elkészült. Kézzel ki lehet ugyan cserélni a referencia modellt, de ez nem megoldás a problémára.

    Egyébként nem teljesen világos: ha eddig ugyanazt a félbilincset építetted be kétszer, akkor a rajzban sem szerepelnek duplán a darabjegyzékben, feltéve, hogy az ismétlődő régió jól van beállítva. Viszont ha eddig jó volt úgy, hogy ugyanazt építetted be kétszer, akkor biztosan szükséged van a tükrözésre? Kicsit homályos ez a dolog, ha gondolod, esetleg egy képet linkelhetnél a problémáról.

    Az első kérdésedhez: mit értesz paraméterek alatt? Relációk közt felvettél változókat, avagy csak a modellek méreteit nevezted el egyedileg?

    [ Szerkesztve ]

    >>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

Új hozzászólás Aktív témák