Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ssppiikkee

    tag

    Üdv!
    Akadt egy problémám, és itt kérnék segítséget.
    MiniTool Partition Wizard Home Edition-al windows 7 alatt egy 640 gigás vinyónak az egyik particióját ami 3 fele volt osztva és mind Logikai partíció volt, ebből egy üres particíót átállítottam az említett programmal Primary partícióvá hogy majd később rakhassak rá WIN-t.
    Meg is csinálta a program, a particiók betüjelét is állítgattam egy kicsit, hogy sorba legyenek, de újraindítás után a 3 particióból csak az az 1 jó amit átállítottam Primary-ra.
    a másik 2 particióból az egyik RAW formátum lett (ezen vannak a legfontosabb adataim, kb 180GB) a másik úgylátszik hogy jó, csak nincs betűjele. De még a betűjelet nem módosítottam, sőt semmit sem módosítottam rajta, csak azt a RAW formátumú particiót szeretném valahogy helyrehozni, vagy lementeni az adataim.
    Olvasgattam sokat, pl a GetDataBack, vagy a RAW recovery , de nem nagyon mertem egyikbe se belekezdeni. Igaz a GetDataBack-et feltelepítettem de nem nagyon értek hozzá, és ahogy bogarászgattam benne úgy vettem észre hogy amilyen particiókba belépek a programban, ott nincsenek adatok...
    Valamilyen segítséget szeretnék kérni, hogy hátha valamivel vissza tudom hozni a cuccaimat :R

    [ Szerkesztve ]

    Tuning, Modding 4ever! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=ssppiikkee

Új hozzászólás Aktív témák