Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • den89

    tag

    Sziasztok!

    Tavasszal aktuális lenne új nyári gumi vásárlás, illetve a téliben is még max a jövő évi tél van benne. Szerintetek váltsak-e 4 évszakosra? Feleségem és faterom autójára is idén vettünk Goodyear Vector 4Seasons Gen3-at, és egyelőre teljesen elégedettek vagyunk. Viszont azokkal jóval kevesebbet megyünk és garázsban állnak.

    Évi kb 15-18 ezer km kerül bele, rendszeres, napi használat során. Tehát szerintem kb 3-3,5 évet bírnának ki nálam a gumik. Télen-nyáron szükség van az autóra, a legmelegebb és a leghidegebb napokon is, nyáron egy külföldi út is benne van (2x600-800 km). Hétköznap napközben mélygarázsban állok vele, amúgy pedig otthon a ház előtt, ahol elég sokat süti a nap nyáron. Ezekkel, amiket leírtam, kb le is beszéltem róla magam. :D Ráadásul pár éven belül lehet eladásra kerül az autó, szerintetek mennyire irtóznak a lehetséges vevők a 4 évszakos gumitól? Vajon nehezebb eladni egy autót, amin ilyen gumi van?

    Vagy ha maradok a nyári-télinél, nyárinak a Hankook Ventus Prime4 jó vásár lehet? Eddig Goodyear EfficientGrip volt rajta, amivel teljesen elégedett vagyok, de 35-40 eFt/db árat már nem fizetnék ki érte.

    Segítségeket, válaszokat köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák