Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nemi

    tag

    brownus: Nekem ezt a .mov fájlt nem akarja lejátszani, Kviktájm mindig lefagy tőle.Érthetetlen, pedig kiváncsi vagyok rá :)
    piqla: Ez már mindenhol igymegy. Szemközti házban lakó sráccal együtt jártam kempozni, ő most 13éves és barna öves kempoban. 6éves korában kezdte shotokannal...
    Vandit: Ha megnézel akarmilyen kempoversenyt, ugyan igy megy a csihipuhi, parasztlengők. Egy MMA stilusban nem tudsz szépen kivitelezni egyenes ütéseket. Én ahogyan elnéztem elég szép feszitéseket,fojtásokat láttam illetve volt pár tiszta yoko-,mae geri is. Az hogy leintik tiszta találat esetén, Judoban is, egy dobás feszités után kezdödik minden előröl.
    Korrekt stilus, erőindex alapján mérik az embereket.Ráadásul ha az eredményeket náézzük, 1 éve van ez a stilus nálunk, negyedik és egy első hely nem is rossz, Korbai Kont nem taníthatja rosszul. Fejvédő meg láttam élőben, arra szolgál hogy fizikai serülésed ne legyen, de hogyha fejbecsapnak ugyan ugy érzed :)

    Erős marketing meg kell, mivel a versenyekre a kijutás költséges. ZBKban is Valér szerzett támogatokat illetve állami pénzeket megpályázott, pl. igy mehetnek ki egy páran az belgiumi amerikai kempo versenyre, ingyen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák