Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Citroware #4929 üzenetére

    Pedig ez az alapja az egésznek....

    Hiába mondjuk, hogy "mindkét sportban ütnek" nagyon komoly különbségek vannak. Mayweather 20 éve profi boxoló, McGregor talán fél éve készül speciálisan erre és egyetlen éles meccs nélkül lép ringbe. Alap helyzetben egy profi bunyós sokkal jobban belövi az ütőtávot, nincsenek csapkodó beugrások és a védekezés is sokkal komolyabb, zártabb. Nehezebbek a kesztyűk ez több szempontból sem jó McGregornak. Jóval súlyosabbak így az ütések és erőnlétileg is számít ez hosszútávon.
    Ja erőnlét.... itt látom a legnagyobb gondokat. Ha visszaemlékszel a Diaz elleni két meccsére akkor láthattad, hogy két meneten keresztül oktatott, de utána egyszerűen elfogyott a szufla. Mit fog csinálni Mayweather ellen pl. a 7. menetben (kis túlzással az öreg addigra melegedik be)? Nyilván javítanak amennyit tudnak de csodák nincsenek.......
    Mayweather a valaha élt egyik legjobb védekező bunyós, szerintem nem fog kapkodni. Gyors és borzasztó nagy ütőkkel játszott már, (pl. Maidana) nehéz elképzelnem, hogy McGregor elkapja. Ha nem tudja Conor lezárni az első három menetben akkor utána nálam rohamosan fogynak az esélyei.

    Erről nincsenek infóim de Conornak még probléma lesz (és megosztja a figyelmét is valamennyire, hogy évtizedes beidegződéseket kell elfojtania, könyök, rúgás pl.) ha ezekből egyet bevisz már le is van léptetve.....

    Két dolog van, mennyit tudnak javítani Conor állóképességén illetve mennyit kopott Floyd. Nálam alapból legalább 70-30 az esély az amerikaira ha McGregor legyőzi akkor a század legnagyobb harcosa!

    [ Szerkesztve ]

    Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

Új hozzászólás Aktív témák