Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • myckey

    veterán

    válasz emiki6 #4995 üzenetére

    Gázspray.....az egy jó dolog.

    Párszor kaptam belőle, pedig nem is én voltam a rosszfiú, sőt !
    Vagyis de, volt hogy nekem kellett lenni, mármint "rossznak". Taknyom nyálam kivitte, nem kellett zsepi, jó volt a póló.
    Élesben is...intéztem a nyakdobást, földrevitel és már rajta térdepeltem, ment a kommunikáció, még a kicsi család is ott volt. Rendben ! Helyzet letudva, mission complete.
    Aztán jött a segítség, mert észrevették hogy én csak egyedül...jól "kisegített" ezzel a szarral. Utána élmény volt a mázsa fölötti, majdhogynem magatehetetlen testet végig "cipelni", másodmagammal, nem is közelre. :W :(( :(

    Igen, van az úgy, hogy bizonyos dolog ingerli az elkövetőt, még inkább feldühíti, csak fokozódik a helyzet a "szaroktól" . Fene tudja mi a jó. Ha nem történik meg, az a legjobb.

    A bunyónak is megvolt a "hőskorszaka" idehaza, mikor nyomták orrbaszájba a küzdősportokat, úgy kellett kiverni a teremből az embereket, mert volt merítési lehetőség.
    Akkoriban (mesterem mesélte), hogy japánból jött "egy" Sensei, és úgy edzettek, hogy rajzszöget raktak a sarkuk alá, cellux ( val ) volt rögzítve...aki nem a megfelelő módon "pattogott" a küzdőállásban, az ... De Hanshi Dr H. I. a Zen Bu Kan Kempo alapítója is "csinált" érdekességeket, a gyorsaság fejlesztésére. Vagy a többi sztori, mikor Gracie idehaza járt
    ( BJJ ) ésatöbbi...van rengeteg jó história, nagyobbnál nagyobb nevekkel. A "másik" mesteremnek is, aki mindenféle kezeslábas dologban ott van hazai és nemzetköziben fullosban és király kategóriában- D. Attila vagy Karacsék, vagy Hanshi Dr. N. H. István , vagy N. Attila mesterem és Hanshi D. Blanchet akit a japán császár is elismert, és annyi danja van, hogy...járja/bejárta a világot stb..meg a többiek, olimpikonok stb..akikkel összehaverkodik az ember, vagy nem.
    Ma már inkább hálóval kell fogni őket. Más irányba tendál a nép, más a populáris, (ahogy állami szinten is változtak a dolgok, a belügyben is, meg a jogszabályokat illetően is.)

    Az emberi találékonyságot nehéz felülmúlni, a hülyeségre mindig megvan az ész,az határtalan :D
    Na majd rápróbálok a könyvre, megjegyzem. Szeretek olvasni, baj nem lehet belőle.
    Akkoriban, valamikor 22 évvel ezelőtt... mikor "betévedtem" wing tsun kung fu -ra ( lehet + - 1-2 év ) ott is kaptam olvasmányt, örültem a fejemnek, mikor újságpapíron kellett az alapállást és a mozgást gyakorolni .
    Jó volt a tanító, leguggolt úgy, hogy közben az egyik lába nyújtva volt és rajta maradt a pohár ! Aztán vele is megesett, hogy eltörték rajta a biliárd dákót egy kocsmában, mert elhitte magáról, nem volt elég óvatos, hátat fordított. Volt hogy én találkoztam vele az éjszakában, és nem volt túl fényes állapotban, finoman mondom...." sokan voltak" , mondta nekem. " pedig tudod, ismersz, egy az egyben nem ..... "
    Igen. Sokan vannak, néha. Az edzőtermen kívül, nincs igazság és fair play.
    Vagy amikor nekem volt szerencsém mindenféle csiribiri fiúkához, és az még felügyelet alatt is ment, de kint a földön, vagy a kemény padlójú teremben. Utána alig bírtam menni, mindkét térdem be volt dagadva, füleim felszakadva meg az ábrázatom és a felsőtestem :DDD az egyik MMA-s és judos meg a fene tudja mit csinált még, a másik meg Judos. Kemény srácok. Én egyedül. De a nyakdobás és alkarral fojtás, a kung fu-s és karates ellen is adta. Csak semmi extra, gyorsan, sallangmentesen. Meg volt még.
    Na, megint elkanyarodtam magamban, azt le is írtam.

    [ Szerkesztve ]

    "Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

Új hozzászólás Aktív témák