Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • do3om

    addikt

    válasz do3om #82624 üzenetére

    Újra jelentkezem.
    Most ezzel dolgozok, ez már sokkal jobb állapotban van, szép tükrös a henger belseje. Továbbra is méterfa hasítás a fő szempont, ennek a munkahengernek 800 a lökete, 100as a dugó, 63 a szára. Szét is kaptam mert kell egy kis átalakítás.
    Álló hasító a terv, de ha megoldom akkor billenthető lesz fekvőre is. Mindenképpen úgy gondolkozok hogy nem csinálok nagy felépítményt, hanem a henger elején lesz a rögzítés. Egy acélból készítem az elejére a peremes rögzítésű megoldást, aztán ezt rögzítem a vázhoz. Ha a váz és az acéllap összekötő csavarokat elengedem akkor a hengert leeresztve könnyen mozgatható és tárolható. Ugy számoltam ha a végén támasztanám meg min. 2,5m magas vázra van szükség, fedett helyen álítva el sem férne az biztos fektetve meg szintén hatalmas hely kell neki. Ha a henger elején rögzítem akkor leeresztve viszont biztosan 2m alatt maradok, összerakva is lejjebb lesz a súlypontja, stabilabb lesz sokkal.
    Még a váz nem tudom miből legyen. Nekem nincs hozzá elég méretes gerendám, várok még hátha találok. Vagy abból lesz ami van csak összerakom két darabból, hosszra jók csak szélesebb kellene.
    Az utolsó képen a háttérben azért látszik hogy megint készül egy csiszológép :DDD, két hengeres, 1kw os, 1500x50 szalaggal, még nem tudni használható lesz e, mert a kerekek tényleg kerékből készülnek. Azon vagyok hogy egy próbát összehozzak van e értelme folytatni.

    Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A

Új hozzászólás Aktív témák