Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz DrDobos #86642 üzenetére

    Nekem ennek a zöld verziója van meg és hobbi barkácsra teljesen jó, az 8 ezer volt aksik és töltők meg a bitek nélkül, mivel kiegészítőim vannak más régebbi készülékekhez.
    Szóval ha semmilyen géphez nincsen jelenleg aksid, akkor még ennek a 20k-s ára is jó lehet. Pláne hogy ennek valszeg valamivel még pontosabb a tokmánya és kevésbé táncol fúráskor.
    A csavarozó bitek az más, azoknál nem gond ha kicsit lifeg.
    A 2Ah aksival egy egész lakásnyi ikea butort összeszoktak csavarozni...de kapni hozzá 4 meg 5Ah aksikat is, amik "talpasak" tehát könnyebb lerakni őket meló közben. :D

    Falat viszont ne akarjál fúrni vele, max ytongot, vagy poroterm téglát...a keményebb tégla falba fúrás leégetheti a motort. Arra ez nem való.

    Amúgy most volt készleten és lehet hogy még van is belőle, 11-13k huf körül az aksis reflektor, ami megy kábellel is, de 2 fajta aksival is. Tehát jó bele az ehhez való 12V-os, meg a nagyobb gépekhez való X20V-os aksi is. Érdemes azon is elgondolkodni, mert baromi jó aksis refi, nagyon erős, pl ha épp a fürdőben kell lámpát cserélni és ehhez ugye le kell kapcsolni a lámpát. :D
    Persze az csak akkor éri meg ha havonta legalább 1x elő is veszed 1-2 órára...

    [ Szerkesztve ]

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák