Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • shalafi66

    veterán

    válasz t.zolka #20024 üzenetére

    :) Nem tudom, szívesen meg is mérem, ha kell. Ezek a gyártói adatok általában nem a pontosságukról híresek. A 178-as EBP értéket így látatlanban 80% valószínűséggel kizárnám, ekkora együttmozgó tömeg mellett szerintem nem jön össze, nem tűnik ekkorának a mágnes és ilyen nehéznek a membrán. Persze tévedhetek (van rá módszer, hogy elérjék), de nem jellemző.

    Az öregedés kiszámíthatatlan, a gumiszél örök életű, ha jól vulkanizálkálják, és jó az alapanyag. Ha nem, bármi lehet. A mozgórészek állapota a használattól függ, a pillék idővel ki tudnak menni a formájukból. A képek alapján nem tűnik rossznak fizikailag. De ha a paraméterei igazak, akkor nagyon fura mélytartományt hoz.

    (#20021) Baskiria
    :) tényleg nem hallgatnám a berezgéseit szélessávúként. Vszeg mélyközépként sem. Már a T-S arány bűzlik, de tudom, hogy te az ilyeneket szereted, vagy ezek a típusok jók a szobádhoz, szóval nem akarlak meggyőzni. :)

    [ Szerkesztve ]

    12" 180/280W 8Ω PA hangszóró 98dB@1W https://hangszoro.net/FSL1220 Vifa DX25TG magashangszóró készletről https://hangszoro.net/DX25

Új hozzászólás Aktív témák