Hirdetés

Aktív témák

  • Z0mbi

    senior tag

    válasz Vidala #20405 üzenetére

    Itt mikor a 460 at hasonlitottam a 608 al nem feltetlenul a hangzasra gondoltam. Hanem arra hogy mit ad meg az erosito ezen kivul..pl azt hogy nem kell atbutorozzak azert hogy egy nyuves laptopot csak radugjak a HDMI re ...eleg csak a fronton bedugnom oszt megy. Valamint az hogy hany HDMI van osszesen igenis szamit. Media player, Xbox, DVD. Ez harom. Ha mar a laptopom be kellene dugnom hasalni kellene es dugdosni. (fenykepezorol nem is beszelve) es ugye vannak meg mas cuccok is amiken mar hdmi van..de ez most nem errol szol.
    A tapos dolgot a srac akkor csunyan benezte. nekem 250W ot mondott. Igazandibol nem szokott erdekelni hogy a csatornakon mi megy ki... mert hiaba irnak 70W ot csatornankent ha 500W os a tap. az eletbe nem jon ki a kimeneteken 70W igy egyszerre. Meg a 100% hatasfoku tapot nem talaltak fel. (nem beszelve az overhead rol es tarsairol).
    Az biztos hogy a 460 jobban szol mint a 608...de konyorgom...~300000ft vs 130000... :D ne hasonlitsuk mar ossze. a 255 ot mar talan... (es meg az is dragabb) Azt viszont hallgattam mozi setup ban...semmi extra...nem volt valami dinamikus/ropogos/recsegos/whatever.Mivel mozira hasznalom leginkabb nekem a 608 volt a legjobb valasztas. (csatlakozok szamat tekintve is :) es arban is)
    Egyebkent azt a 'szar' EISA dijjat se libaert adjak...na de ez mar tenyleg nem ide tartozik. Ar ertek aranyban az tuti hogy a 608 verhetetlen.

Aktív témák