Hirdetés

Aktív témák

  • cekkk

    veterán

    válasz BBéci #33745 üzenetére

    Én tudom mi a megoldás nálad :DDD
    Mivel adsl-ed van így végül is lehet wifis a nas.
    Vagy is arra gondolok, hogy vennél egy ilyenroutert, ami már N-es szabványt tudja. Ezzel megoldanád azt a gondod, hogy foglalt a gépedben lévő utp csatlakozó. Nem innen kell venni árgépen jó pár ezer forintal olcsóbban is meg lehet kapni, csak Dunehez ezt ajánlják, hogy wifin is lehet BD filmeket nézni. Utána beszerzel még hozzá egy vagy több ilyen adaptert, attól függően mennyi olyan eszközöd van, amin wifin keresztül netezni/filmezni akarsz.
    Így nem lennének kábeleid, és a problémád is megoldódna, de ha a tévén akarod a filmet nézni, és nincs utp kábel akkor arra figyelj, ha lehet N-s szabványt tudja a tévé wifije, mert a G szabványnál a BD filmek nem lesznek akadás mentesek lejátszásnál.
    Szerintem ez lenne a legjobb megoldás, ha nem szeretnél, vagy nincs lehetőséged a kábelezésre, de én még mindig inkább a kábelt javasolnál, mert a wifinél előfordulhatnak zavarok stb, ami kábelnél nem annyira jellemző.

    KTTech

    Ezt olvastad?
    Te frissítetted a biost?
    Hozzám ma érkezik majd meg, a zfs bele fordítása mennyire volt nehéz :F
    Annyira nem vagyok még benne a linuxban néztem pár le írást, volt ami nagyon egyszerűnek tűnik, volt ami meg nagyon komolynak, és lehet felesleges, úgy mint pl Transmission telepítése ubuntura, ez is kicsit sok, sokkal könnyebben meg lehet tenni.

Aktív témák