Hirdetés

Aktív témák

  • WN31RD

    addikt

    válasz Vidala #9093 üzenetére

    Alapvetően nem szeretek műfajokkal dobálózni én sem, mert azon a véleményen vagyok, hogy az igazán jó hangfal mindenféle műfajon és filmen is jól szól. Csakhogy ilyen árkategórián kevesen gondolkodnak, általában kompromisszumokat kell kötni, és megfigyelhető, hogy pl. az elektronikus zene rajongói jellemzően más kompromisszumokkal kevésbé elégedetlenek, mint azok, akik mondjuk a jazzért vannak oda. Ez persze nem mindenkire igaz, pl. rám sem teljesen, inkább elviselek egy mélyszegény kétutas hangfalat rockon is, mint valami olcsó 3 utast, de az általános preferenciákat mégis érdemes szem előtt tartani, ha tanácsot próbál adni az ember.

    HD hang: Nem az az érdekes kérdés, hogy hol lehet már éppen meghallani, hanem az, hogy hol van az a pont, ahonnan a HD képességekre jobban megéri költeni, mint a jobb hangfalra. Szerintem ahol 5+1 hangfalra kell szétosztani a pénzt (házimozi topicban vagyunk ugye), ott hétszámjegyű összegek alatt ez fel sem merülhet.

    ''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''

Aktív témák