Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ribarszki

    őstag

    válasz Kroni1 #16584 üzenetére

    Ha orrszívó-porszívót használtok, néhány jó tanács (Ezt néhány hónapja már kitárgyaltuk)
    Az orrsziporszinak elég nagyon kicsi szívóerő, viszont cserébe igen rendesen leterheli a motort. Konkrétan nem kap hűtést, és iszonyatosan felmelegszik. Ezen két dologgal lehet segíteni: A markolatál lévő szellőzőt kinyitod, hogy valami levegőt/hűtést kapjon a motor, a másik pedig (tt hibáznak a legtöbben) orrzívás után nem szabad kikpacsolni a gépet, hanem ki kell venni a orrsziporszi feltétet és kb 1 percig járatni anélkül, hogy hűljön vissza.

    De minden összevetve, ez az orrszívás nagy arányban nyírja ki a pordzívókat, babás fórumokon rendre újra előkerül a probléma. A legjobb megoldás ha van otthon egy régebbi porszívó és azzal kell használni, mivel tényleg nagyon kicsi szíverőt igényel. Legalábbis egy Mielet nekem nem lenne szívem így kínozni. De ott a régi LG gépetek, működik még?

    kisbalazs83 Az Econál nincsen parkettafej (14k), "csak" 3,5L a porzsák, valamint a későbbi turbókeféről is le kell mondanod. Itt pedig kaptál egy igen komoly erőtartalékkal rendelkező gépet. Biztos halkabb az Eco modell, de cserébe néhány dologról le kell mondanod..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák