Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz blattida #40486 üzenetére

    Figyu. 40-en túl, azért hidd el, jó pár adag ruhát kimosott már az ember. És a szárítókötélről is szedtem már be párszor a cuccot. ;) Nyaranta főleg csak onnan.
    A pamut ruha is kirúgja magát, nem is kell hozzá túl sok idő. Kicsit hordod, és már nem is látszik. ;)

    A mosószer adagolós rendszerekkel kapcsolatban, már megint az az érzésem támadt, hogy csakis az automatikus mosószer adagolás, az egyetlen járható út, minden más módszer károkat, problémákat okoz.
    Egyedül a kapszulás módszerrel kapcsolatos megjegyzésed nem jött át, hogy mennyire volt irónia. De valamiért úgy érzem, az volt.

    A víz, és mosószer spórolásról pedig akkor azt kérném, hogy linkelj nekem egy energia felhasználási táblázatot, és azon pontosan, vagy nem annyira pontosan, de meg lehet nézni, mennyit is lehet spórolni egy év alatt, a villanyon, és a vízen.
    És mondjuk akkor itt a remek lehetőség arra, hogy összevessük, egy gagyi Indesittel ;)

    polonic
    Érdekes, amit írsz a fogrémről. Mármint, amennyiben az fehérítős fogrém, és akkor ha kémiai úton fehérít, valószínűleg ezt nátrium hexametafoszfát segítségével teszi, ami a pamutot is megmarja. Idő kérdése.
    Ebben az esetben, viszont, nincs az a Miele, ami ezt kiszedi bármiből, lévén az anyag színe lett voltaképp fehérítve. Kb olyan, mint ha azt mondanád, hogy a hipófoltot is ki lehet mosni Mielével.
    Amennyiben a fogrém abrazív módon fehérít, azaz fizikai dörzsöléssel, azt meg voltaképp mindennek ki kellene hoznia. Ha az LG nem hozza ki mégsem, akkor az azt a mosógépet minősíti.
    De ahogyan olvasom az összetevőknél, az Elmex fehérítős fogrém Titanium dioxiddal, azaz kémiai módon fehérít, így nem egészen áll össze a kép, hogy mi is történik voltaképp a pólód körül. :B

    szerk:
    Meg persze fontos lenne azt is tudni, hogy azonos, vagy közel azonos mosási programot használ e anyukád, illetve Te.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák