Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz #94529552 #43551 üzenetére

    Ne kezdjük megint ezt a cicaharcot. Kezdem úgy érezni, hogy megint sikerült beletenyerelni, a Miele lobby közepébe. Az érveid kb annyira súlytalanok, mint maga a Dyson vezetéknélküli porszívócsaládja. ;]

    Először is.

    Senki nem mondta, hogy kézben kell tartani. Ha rendesen porszívózol, és a fej a földre van helyezve, ebből a közel 2kg-ból, semmit nem érzel.
    Ennek akkor van jelentősége, ha leszereled a hosszabbító rudat, és a tartályhoz közvetlen csatlakoztatott, kis méretű fejjel, gyakorlatilag portörlést végzel.

    Azt aláírom, hogy ez hosszú távon fárasztó lehet, de egyfelől, kezet is válthatsz, másfelől, asszony is simán elvolt vele 10 percen túl. Nem mértem, így pontosan nem tudom megmondani.
    Én aránylag erősebb testalkatú vagyok, nekem 20-25 perc sem okozott gondot. Szintén nem mértem, csak saccra mondom.

    Másfelől, milyen marhaság az, hogy nem akarsz még egy töltőt? Egy töltő zavar, de az, hogy méteres vezetékeken keresztül kell vonszolni egy nyomorult dobozt, az meg nem?
    Egyébként, effektíve a töltővel, mint olyannal, nem is találkozol, hiszen egy praktikus módszerrel, a fali konzolhoz van pattintva, és mikor a motoros fejet a helyére teszed, az azonnal rá is csatlakozik.
    Viszont kiszedhető, ha esetleg vinni szeretnéd valamerre, mondjuk a telekre.
    Vagy, ha autót akarsz porszívózni. Nem kell hosszabbítóval vacakolni, ami kvázi lehetetlen is, ha mondjuk panelban laksz.

    Egyértelműen látszik, hogy ezek nem valódi érvek, arról nem is beszélve, hogy indokolatlanul használod a többes számot. Honnan tudod Te, hogy mások mit akarnak? Egy vezeték nélküli megoldás, vitathatatlanul praktikusabb bármely vezetékes megoldásnál. Nem csak porszívó esetén, hanem szinte minden esetben.

Új hozzászólás Aktív témák