Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz #40553216 #43606 üzenetére

    Tudod, az egy kézzel tartásnak, megvan az a hatalmas előnye, hogy tudsz kezet váltani. ;) Ha netán mégsem bírná a kicsi kacsód.
    Bár mondom még egyszer, asszony napi szinten portalanít, és imádja. És ha hiszed, ha nem, 10-15 percig simán bírja, az alatt meg kb végez is. Semmi gyakorlatiasság nincs az érveidben. Mintha valami szellemi fogyatékosnak kellene elmagyarázni, hogy hogyan működik egy portalanítás. :(((
    Elmondtam százszor, hogy amin te vitatkozol, az nálunk a gyakorlatban működik. Mi a francot nem lehet ezen elsőre megérteni?
    Persze nyújtott karral nyilván nem bírná. Úgy senki sem bírja. Sőt! Elárulom, még súly sem kell a karjaid végére.

    Volt egy "játék" gyerekkorunkban. Arra kötöttünk fogadást, hogy az illető nem bír tíz percig kitartani egy gyufaszálat. Kinyújtott karral, kiegyenesített könyökkel előre. Ugye rájöttél, hogy itt nem a gyufaszálon van a lényeg?
    Kb 5 perc után úgy fog sajogni a karod, hogy inkább feladod. De ha végig is csinálod, kínszenvedés lesz.
    Na most, a te logikáddal élve, akkor a ronggyal történő portalanítás is lehetetlen, mert a karod is milyen nehéz, és nem lehet 10 percig kitartani. De azért megcsináljuk, nem? Valahogy mindig sikerül kitakarítani azt a nyomorult lakást, nemde?

    Ja, majd elfelejtettem. Megelőzvén a sok felesleges linkelgetést, itt a hiteles tömegadat a motoros fejről. A kis méretű kefe, amit portalanításra használunk meg 100g körüli saccra. Felesleges itt 2-3 kilókról beszélni, mikor 2 sincs.

    És most már jó lenne befejezni. Megvolt a kérdezz-felelek, ti kezdtétek, én reagáltam. Az olvasók meg majd eldöntik, hogy kinek van igaza. Már amennyiben ez számít valamit.

    szerk2:
    Így néz ki portalanításra előkészítve.

    szerk3

    Javaslom még EZT a bejegyzést, hogy ne csak az én számból halld az igazságot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák