Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • littlerock

    aktív tag

    Sziasztok!

    Abban a reményben élek, hogy kaphatok némi segítséget az alábbi esetben.
    Van itthon egy 7 és fél éves Samsung alulfagyasztós hűtő, amire csak valószínűsíthető hibát állapítottak meg. Csökkent a hűtési hatásfoga ez biztos, mert csak a legmagasabb fokozaton tudunk 6-7 fok környékét produkálni vele, illetve teljesen random módon leálláskor olyan hangot ad, mintha leesene valami benne, vagy mögötte. Ha melegebb van, akkor gyakoribb és hangosabb a zaj.
    Eddig a legvalószínűbb, hogy a kompresszorban van a hiba, megy amíg megy, aztán annyi.

    Két lehetőségünk van, javítás, vagy csere.
    A javítás komoly összeg lenne, mert várhatóan kb 60.000 huf egy kompresszor hozzá (valami spéci cucc van benne, ami csak egy adott elektronikával működik stb...), illetve ezt ugye kiszállással és gázcserével együtt lehetne kicseréltetni. Ezutóbbiért is joggal vár el némi pénzt egy tisztességes szakember is, főleg Bp-n ...

    A másik lehetőség pedig újabb kérdéseket vet fel. Milyen típust vegyünk, a lehető legolcsóbban, illetve a legjobb ár-érték arányban? (inkább a második a fontosabb)
    Inox, 200 cm feletti, jól (legkevésbé roncsolva) fagyasszon, minél nagyobb legyen a nettó térfogat, és nem baj, ha van fogantyúja.

    Minden tanácsot szívesen veszek....

    Ui: ha csere lesz, akkor lehet, valaki jól járna a mostanival, de az már legyen az ő szerencséje, mivel szép állapotban van.

    Magyarok vagyunk, nekünk mindenből a fele elég, az sem baj, ha kétszer annyiba kerül...

Új hozzászólás Aktív témák