Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz polonic #59398 üzenetére

    Szerintem csak simán logikátlan, hogy olyan berendezésekből csúcskategóriát vegyünk, ami önállóan teszi a dolgát, kevés emberi interakcióval.

    Itt kb mindenki tisztában van azzal, hogy a jobb brand nem végez jobb munkát*, de adott esetben jobb, kellemesebb lehet vele dolgozni, mint a belépő katos brandokkal.
    *Értem ezalatt, hogy két frissen mosott póló esetén nem fogod megmondani, melyiket mosták Mielében, melyiket pedig Candyban

    Nálunk a hűtő-, mosó-, szárítógép, de a mosogatógép is belépő Indesit, vagy Beko.
    Porszívó, gáztűzhely, konyhai edények, segédeszközök meg AEG, Dyson, Tefal, Ninja Kitchen ... stb.
    Napi szinten használjuk, fel sem merül a kérdés, hogy olcsót vegyünk. De a mosókonyhába száműzött berendezésekkel annyi a dolgunk, hogy betesszük a ruhát, majd később kivesszük. Feleslegesnek tartottuk a felsőbb kategóriákat.

    Szárítóból most ezt vettük, 4-én érkezik. Olcsó hőszipkás, nagyon kiváncsi vagyok. Az első új gép lesz, amire nem kötünk insurancet, a korábbi tapasztalataink alapján, erre eddig egyetlen gép esetében sem volt szükség. (kivéve telefon)

    Mosógépnek egy kombi gépünk van, Indesit, 4 éves múlt, ha jól számolom. Ha még egy évet bír, és erre jó esély van, akkor már megérte. Szintén 400 font alatt vettük, de változtak a preferenciák, már nem vennék ilyet.

    De mondhatnám a mikrónkat is. 17 literes Russel Hobbs, 800W, abból a célból, hogy a hűtőből kivett főtt ételt felmelegítsük. Ezen felül semmi másra nem használjuk, csakis ételmelegítésre. Egyetlen szempont volt, hogy piros legyen.
    Ezért tök felesleges lett volna pl egy inverteres Pana, ami most nagy divat, mert kihasználatlanok maradtak volna az előnyei, lévén minden van a konyhában, amit egy ilyen gép tud. No meg nincs is pirosban (Asszony heppje volt, de hálisten kezd leszokni róla)

    Nálam ezek a szempontok háztartási gép vásárlása esetén, de kinek mi.

Új hozzászólás Aktív témák