Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ribarszki

    őstag

    válasz 4m@15 #66138 üzenetére

    Szia! Meglehetősen jó döntést hoztál :)
    A v15 elég komoly bestia lett. Nekem 4éve van V8, szívesen leírok pár tapasztalatot amire érdemes odafigyelni.

    - Az akksit ha lehetőséged van rá, próbáld meg 20% és 80% között tölteni. Nem kell mindig 20-ra meríteni, de 80% föl lehetőleg ne menj. Persze erre akkor van lehetőség, ha van ránézni, lekapcsolni.
    - 4 év után a V8 akkuja csereérett. De a V8 üzemideje sokkal kevesebb, így gyakrabban is kell tölteni. A v15 esetében is számolhatsz 4-5 év kapacitással. Viszont semennyire nem ajánlom a szétszedését. (Régi Ergorapidoban én is cseréltem cellákat), de itt fűrészelni kell, sokkal kevesebb e hely, sokkal macerásabb. Ezen ne spórolj, 40k egy új akksi. Érdemes lesz rá beruházni.
    - A szűrőt ha mosod, mindig szárazon tedd vissza :) Illetve a Hepát ne mosd. Tudom, hogy elvileg mosható, de a tapasztalat az, hogy jobb szárazon hagyni. (Kínából tudsz jó minőségű szűrőket venni fillérekért.
    - A fluffy fej kefehengere kivehető. Csak azért írom, mert haverom mindenestül, fejmotorral együtt mosta el a fejet :Y Az a durva, hogy 2x kibírta, harmadik alaklommal megállt. De az Emag küldött neki egy új gépet.... no comment..
    - Érdemes sűrűbben üríteni a tartályt.
    - Pontosan melyik matracfejre gondolsz amit nem kaptál? Mini motoros fej jár hozzá.
    - Nagyjából ennyi. Brutális jószág, sok-sok porszívózást vele :K :C

    Ja é üdv a bu...kodó Dysonosok táborában. Dysonb.zi lettél :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák