Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz BBéci #67842 üzenetére

    Többször észrevettem már, ahogyan próbálod a felsőbbrendűségedet hangoztatnmi, kiemelni, és ezt főként a környezetedben lévő tárgyak, eszközök, vagy a szokásaid segítségével teszed.
    Ez szerintem kisebbségi érzésből fakad, de végülis mindegy.
    Azt javasolnám, hogy egy beszélgetés alkalmával ne kanyarodj el ilyen irányba, mert hamar ellenszenvessé válsz a beszélgetőpartnereid számára.
    Észrevetted már, hogy Veled jóval több esetben alakul ki szájkarate, mint a többiekkel?
    Na, ennek vélhetően ilyen okai vannak.

    Az öltözködésemmel kapcsolatban pedig már többen megjegyezték, hogy mennyire igyekszem, hogy mindig fittül, fessül nézzek ki. Az a cipő jelenleg koszos, mivel esőben, tócsában lépkedtem benne. Dolgozom benne, sok esetben nem a járdán lépkedek, hanem keresztül megyek tökön-babon. Főként ez kelti azt az érzést, hogy rendezetlen. Normálisan, ha hordom, a leszakadt díszítés nem feltűnő, ahogyan a pici lyuk az oldalánál sem. Meg ugye senki nem fogja ezt figyelni. Ez munkáscipő, ha szabad így mondani, és szerintem ahhoz képest nem rossz.
    Majd küldök privátban egy fényképet felöltözve, ha megint dolgozok. A cipőt viszont már nem mosom ki, mivel új van helyette.

    A harmadik dolog amit megemlítenék. Voltam már pizsamában, köntösben, strandpapucsban bevásárolni. Errefelé ez nem annyira ritka, mint odahaza, és ennek örülök, hogy az emberek a saját dolgaikkal vannak elfoglalva, nem a másikat baszogatják, hogy nekik mi nem tetszik bennük.

    Na peace, én nem szeretnék ezen torzsalkodni, csak valahogy Veled nehéz úgy beszélni bármiről, hogy abból ne legyen csipkelődés.

Új hozzászólás Aktív témák