Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Plexicushio

    senior tag

    válasz #54655232 #104937 üzenetére

    Így tudom én is, meg a soundbarok.
    Amúgy az új PNode (N330), már 2x80W, de sokkal erősebb (7x vagy 8x) CPU, egy picit jobb DAC, ezek azok amivel egyértelműen jobb.

    Van benne és a korábbi Powernodek-ban nem csak low-pass, hanem high-pass filter is! Szóval nem csak LFE-n a crossover beállított frekit adja ki, és a teljes tartományt a speakerekre, hanem ha akarod amit a subra kiküld, attól megkíméli a frontjaidat. HM-eseknek ez nem újdonság, de ritka ez sztereón. Előnyeit gondolom nem kell ecsetelni.
    Másik ilyen erősítő, a most érkező Emotiva BasX- T1, csak itt a frekit nem tudod állítani a filtereken, az fix 90Hz lesz. Mélynyomónál ugye ez nem gond mert ott még te külön beleszólhatsz a potival.

    Ami nekem kurvára tetszik, az az IR learn funkciója, máshol ilyet nem is találni, tehát a TV vagy bármi távirányító bármely gombjához társíthatóak alapfunkciók. :) Mivel a gyári remote 30k -t biztos nem ér... :N Jó lenne, ha beesene ez is hamar 300k alá, mert az új ára (360k) helyett egy picit drágábban, egy használt Primare I15 Prisma hamarabb elcsábítana... :C Gyűjtés megy - és lehetőleg a streaming/dac/amp funkciót egy tisztességes egybe-készülékkel szeretném megoldani. Állványos ELAC mellé.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák