Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cblaa

    kezdő

    Üdvözlet mindenkinek.
    Hosszas várakozás után végére jártam a CD lejátszó kérdésének. Egy Marantz cd 6007 érkezett ma.
    Az első rövid hallgatás után végképp nem értem a külföldi túláradó rajongást a korábban próbált audiolab 6000 cdt iránt (pl. "the audiophile man" youtube csatorna).
    Hosszabb hallgatózásra persze még szükség lesz, de míg az audiolab és a pioneer dv420- am közt érdemi különbséget nem hallottam (topping e30-t és valami egyszerűbb de nem teljesen alap oelbach coax kábelt használva), addig a cd 6007 tényleg szembe.. füllbetűnően jobban szól a saját dac-al mint az e30 al.
    Az audiolab esetében mindenki a hatalmas jól felépített teret dícsérte, én nem éreztem pedig nagyon bele akartam hallani. A mély hangokat éreztem előrelépésnek, de a térbeli leképzést nem. Itt teljesen egyértelmű a térérzet javulása. Eddigiek alapján nem gondoltam volna, hogy ekkora javulást érek el. Tényleg örülök ennek a lejátszónak. Másfelől viszont marad a megmagyarázhatatlan... Mit hallhatnak az emberek az audiolabbal? Tömegpszicozis vagy nálam ment valami nagyon félre? De a mai nap után azt gondolom a dac-nak (és implementációjának) lényegesen nagyobb a jelentőssége mint a futómőnek.

Új hozzászólás Aktív témák