Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz Ubulhun #111735 üzenetére

    Azonos áron ? Hogyne. Pláne ha egykorúak. Ugyanabban az árban a sztereónál nagyobb a mozgástér több minőséget tenni bele, kevesebb alkatrészigény mellett.

    Nézd, ez csak saját vélemény, de szokás ekézni a hm vasakat, nem ok nélkül: ha rendesen beterheli az ember az összes csatornájukat, nem igazán hozzák még azt sem, amit rájuk írtak és inkább a táp az oka, nem is az egyes végfokok maguk. Persze átlag hangfalszettel, 88dB érzékenység, 8 Ohm, nagy álló frontok.
    (95dB körüli kétutas monitor kategóriás szettel, sub-okkal megtámogatva máshogy nézne ki a dolog).

    Szóval, egy hm vas szerintem jól zenélhet sztereón amúgy, ha illik a saját hallott-vélt karaktere a szetthez, amit hajtanál vele. Legalábbis én ezt tapasztaltam. Aztán lehet süket vagyok. :D Ami hozott érdemi különbséget hangzásban, az az volt, mikor a saját DAC helyett külsőt próbáltam vele az analóg bemeneten. Ami fura, mert állítólag :) nem hallja meg az ember a DAC-ok közötti eltérést khm khm.

    Első körben sztereót céloznék, kérdés a DAC, benne van-e. Hm vasnál nem kérdés, sztereónál már meg kell nézni jól, mennyire integrált az az integrált, itt van minden.

    Használt lehet, erős legyen, a Monitor Audio állóid tudnak menni, ha van mi kergesse őket :D (~90dB, 8 Ohm, erősítő esetén én spec. a hangján túl a teljesítményt is nézném, combos modellre gyúrnék, pláne ekkora térben).

    Denesdr ötlete klassz, de eggyel nagyobb Hypex-el. [link] Erre nincs keret.. értem.

    Melyik Onkyo-d van pontosan ? (Nálam is néha ugyanez a hiba, azaz anyáméknál van, relét cserélek benne + elko-t is bizt. kedvéért, táp oldal eszi őket).

    POKE 16017,44 ..... SYS 2077

Új hozzászólás Aktív témák