Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz Joe123 #124012 üzenetére

    Áh, ezt kerestem. "Nulla önreflexió".
    De ez TÉNYLEG nulla. Eszméletlen.

    De még hihetetlenebb számomra, hogy nincs a közelében valaki, aki megmutasson neki egy korrekt DIY-t, elmagyarázza az alapokat, satöbbi. (Bár ezt őszintén, kétlem, mert még egy laikus is elhányja magát ettől, ergo egy vak is vezetheti ezt a világtalant, nemhogy olyan hobbista, aki az alapokkal tényleg képbe hozza).

    Az ultra hihetetlen pedig, hogy követik, hogy veszik-viszik őket. Hogy van erre fogékony közönsége. Esküszöm, ez a világ nagyon-nagyon mélyen van, de tényleg. :(( Micsoda fogyasztói réteg lehet az, aki ezekre pénzt ad neki ? Hova viszi ezeket, őszintén ?

    Mindig elhűlök azon, amit látok.

    És milyen faramuci tényleg ez a világ .. hogy hol tart az emberek igény-szintje, műveltsége: tele a világ sok okos szerény-szelíd, jó arc emberrel, akik kisujjból össze DIY-znak egy középkomoly, olykor nagyon komoly hifi szettet, és otthon ülnek azon gondolkodva, holnap miből fogok megélni, vagy meddig kell még gályáznom tovább, stb. A tudása, a "termékei" nem kerülnek ki a piacra, nem veszik-viszik őket, elvan magának. És itt van emberünk a másik oldalon, túlzás nélkül "buta mint a főőőd" (nem bántani akarom, sajnos tény) és vlogol, mondja, mondja, és viszik. Szerk.: elnézést, ő nem buta. Ő ostoba.

    Na ez az, ami - sokmindennel egyetemben - mutatja egy ország népének (a nagy átlag) színvonalát: sulykolj valami kitartóan újra és újra, és el fogják hinni azt az emberek, saját realitásukként. Nem csak hifiben látunk erre élő példát, de hogy itt is tetten érhető, siralmas ..

    [ Szerkesztve ]

    POKE 16017,44 ..... SYS 2077

Új hozzászólás Aktív témák