Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • orbano

    félisten

    válasz Auratech #13191 üzenetére

    ::D ha egy lassított szinusz "sweepet" (van ennek magyar megfelelője?) küldök rá, gondolom kihallom, hogy melyik frekinél jelentkezik nem? (a mikrofonos mérésre sajnos nincs egyelőre keret :( )
    nem pozíciófüggő, és tippre a keresztezési freki környékén lehet, de nem mernék rá megesküdni. Aktív a rendszer a 4 hangszórónak eltérő a késleltetése (pontosabban eddig csak a két magas és a két mély lett belőve, a magasok és a mélyek egymáshoz még nem nagyon), a vágás mindkét oldalon egyforma, a mélyközép 1.25k/18db, a magas 2k/6db. A baloldali hangszórók jelszintje 1-2 decibellel alacsonyabb a jobboldaliakénál. holnap kipróbálom mi van, ha kiiktatom a kocsi akusztikáját (leeresztett ablak, kabát a műszerfalra), de nekem nem úgy tűnt, hogy helyzetfüggő lenne.
    8khz tuti nincs, alacsonyabb, én valahova 2-4k alá/köré tippelném.

    a fázisprobléma... nem is tudom, a mélyek tuti jók, azt próbáltam, amikor átváltottam az egyiket, a női ének amivel lőttem a színpadot "szétfoszlott" teljesen. A magasra elfelejtettem, de gyanítom ha azzal baj lenne, nem lenne ennyire jó a színpadkép. vagy nincs köze hozzá?

    A vér nem válik VAZZE!™

Új hozzászólás Aktív témák