Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bkercso

    nagyúr

    válasz andorra #30268 üzenetére

    A szemléletet viszont a tudás alakítja. Az nem szemlélet, hogy nem értek az egészhez, ezért kipróbálok minden hü.séget. Próbáld ki, elhiszem, hogy jobb lesz. De ha meg sem próbálod megérteni, abból csak egy végeláthatatlan katyvasz lesz. Persze ez is lehet valakinek a hobbija, no komment. :)
    Viszpnt azt sem értem, hogy ha valaki fél óráig szerel valamit a hifin, utána hogyan tudja magabiztosan megállapítani, hogy kicsit más lett? Azt meg, hogy döntő különbséget okoz egy kábel polaritásváltása, ami váltóáramot szállít, nem hiszem el, ez számomra "okkultizmus".

    Személy szerint én sem tudok mindent mérni (Se műszerem, se tapasztalatom, és leginkább időm sincs rá), de amíg találo magyarázatot a tapasztalatokra és azokból finomodik a hifi "világképem", addig élvezem ezt a hobbit. Ez nem kötelező cél, csak én ezt találtam meg a hifiben.

    [ Szerkesztve ]

    Megjelentek! : MFD3 és MFA3 || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0

Új hozzászólás Aktív témák