Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dudika10

    veterán

    válasz Ear001 #34071 üzenetére

    A hőmérséklet változást és a bemelegedést? Egyszerű, vársz egy órát és beáll a termikus egyensúly.
    A szoba hőmérséklete, páratartalma simán kordában tartható.
    Hallgatók állapota 5-10 perces tesztek folyamán (AMDFan nagyjából ennyi idő alatt csinálta az ABX teszteket ha jól rémlik) nem nagyon szabad, hogy változzon.
    Szerencsére éjszaka elég stabil, és nem túl szemetes a hálózat általában.

    De ezek továbbra sem változtatnak semmit azon, hogy a telefonról is ég és föld különbséget produkáló mp3-at és veszteségmentes formátumot megkülönböztessék a tesztalanyok.
    A topikba rendszeresen írók lettek felszólítva, hogy ugyanmár valamivel támasszák alá azt, amit mondanak. De ahogy általában, ez most sem sikerült (tisztelet a kivételnek). Tehát nem a 40 évig légkalapáccsal dolgozó Pistabácsinak kellene a különbségeket megismételhető módon megmutatni, hanem magukat jó fülűnek valló személyeknek. Ez pedig azok után amiket írtak, nem lehetne probléma.
    Mintha a borszakértő elé odaraknád 10-10 pohárba a kétféle bort, hogy találja el 10/10-szer, hogy melyik-melyik, Ő meg azt válaszolná, hogy nincs kedve.
    Ami nem inged, azt pedig ne vedd magadra. Sehol sem mondtam én sem, hogy Te bármi olyasmit állítottál. :N

    Még egyszer: nem cáfolta senki, hogy ne fáradna el az ember, ne befolyásolná a döntését a hőmérséklet ... ... ... csak arról van szó, hogy az "ég és föld a különbség ami egy telefonon is egyértelmű" kijelentést egyszerűen alá is lehetne támasztani, amit nem tett meg senki.

    (#34077) Ear001: vagy a címkén lévő felirat és külalak is befolyással van az ember döntésére?
    Nem értem, hogy ezt miért tagadja bárki is.

    [ Szerkesztve ]

    Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

Új hozzászólás Aktív témák