Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz matyi94 #38879 üzenetére

    A hangszóró(tekercs)hiba mellett még a keresztváltóhiba is szóbajöhet (pl. kiszáradt kondenzátor?), ez lenne a szerencsésebbik eset, mert azt sokkal olcsóbb lenne javítani. De mivel nem értesz hozzá, eszközöd sincs hozzá, mindenképpen a szakemberhez kell vinned, és imádkoznod, hogy keresztváltó-beli alkatrészcserével megoldható legyen, mert ha a mélyhangszóró egészét kellene cserélni, vagy a hangszórót javítani, az nem olcsó.
    Ha majd megjavul, és van egy kis kedved a tuningolására, a vezetékeket mindenképpen érdemes jobb minőségűre cserélni benne, és a csiptetős csatlakozókat banánaljzatokra cserélni, ez kis befektetéssel nagy hangminőségjavulást hozna.

    (#38880) superecneB Szabadni szabad, az olcsó árukhoz képest elég bíztatóan néznek ki, de az meg lutri, hogy hogyan szólnak - bár bizonyára egyik sem gagyi. No meg a járulékos költségek, mire hozzád ér... Ezen az árszinten sem érdemes látatlanban ismeretlen típusokat venni, inkább a javasolt típusok környékén mozogj - hacsak nem kifejezetten kalandozni, szerencsét próbálni akarsz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák