Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Den Hadnagy

    senior tag

    Sziasztok!

    Sorry, ha nem a megfelelő topikba írok, de úgy láttam, hogy ez pörög a legjobban.

    Laptophoz kötve használok elsősorban zenehallgatásra egy erősítő + 2 db háromutas 80/120W 8 ohmos PJ by Jamo FC1000 típusú hangfalat. Az eddig használt Pioneer SA-760 típusú meglehetősen régi erősítőm tökéletesen kiszolgálta az igényeimet, de elkezdett percegni, amit némi ütögetéssel, meg gombnyomkodással lehet orvosolni, de meglégeltem a küszködést, és szeretnék befektetni egy emberi árú erősítőbe (mindamellett, hogy a pinyót meg fogom javíttatni) - újabb min. tíz évre. Tehát elsősorban nem professzionális szintű zenehallgatásra keresek sztereó erősítőt, amellyel kapcsolatban az alábbi elvárásaim lennének csökkenő fontossági sorrendben:

    - távirányító
    - fekete, lehetőleg nem zongoralakkos design
    - ezekhez a hangszórókhoz megfelelő tartalékkal rendelkező teljesítmény
    - értelmes energiagazdálkodás (standby-ban ne pörgesse a villanyórát, ne fűtsön mint az állat, stb.)
    - jó lenne bluetooth is

    Elsősorban gitárközpontú zenéket hallgatok (klasszikus rock, metal), néha elektronikus (dnb) egy 40m2 tetőtéri szobában (jó akusztikai adottságok felejtősek). Nem vagyok audiofil, használom az EQ-t, szeretem ha van némi melegség, basszusközpontúság a zenében, ergo nem ráz a hideg egy "dögösre" vagy "nem természetesre" hangolt erősítőthangzástól.

    Első körben 60-70 ezer forintban gondolkodom - ha van értelmes ajánlat ennyiért újonnan. Nem hozzáértőként néztem pl. az edigitalt...

    http://www.edigital.hu/Erosito/Denon_PMA-520AE_sztereo_integralt_erosito_fekete-p361127.html

    . Márkapreferenciám nincs. Ha nincs értelmes masina ennyi pénzért, lehet feljebb menni, vagy szívesen veszem a szakértői ajánlást innen az apróról használtan (linkkel együtt). Első körben legyen azért új. :R

    Nagyon köszönöm!

    DH

    "Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem  kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."

Új hozzászólás Aktív témák