Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    válasz norvik #67384 üzenetére

    Nem elsősorban a spórolás miatt vettem ezt, hanem, mert itt a PH-n is elég sokan használnak ilyen tápot és szeretik.

    A megépítése valóban Diy, nem is a legigényesebb fajtából, de attól még működik. Az élettartama kérdéses, de van, aki sok éve használ Abasco tápot, hibamentesen. Már nem zavar a "bakelit" háza sem, hiszen az állványom legalsó polcán, leghátul van, alig észrevehetően és csak "dolgozik" szépen, csendben.
    Ezért a pénzért többet nemigen várhatunk. A tápkábelét lecseréltem egy fokkal vastagabbra, kapott egy "normálisabb" villásdugót és még egy ferritgyűrűt a Dac elé közvetlenül, de kb. ennyi. Már nem zavar a kivitele, bár jobban örülnék egy alumínium házas, toroid trafós , szépen kivitelezett darabnak. Viszont megértem az álláspontodat. Bár egy "ismeretlen" gyártó Diy tápja sem nyugtatna meg nagyon, mert nem tudom, hogyan lett tervezve és valóban 15V jön-e ki belőle és nem fogja-e lelakni a Dacomat egy esetlegesen félresikeredett kivitelezés okán.
    Mindezek ellenére köszönöm, ha odaadod kipróbálásra ( tesztre ). Még az is lehet, hogy rendelek én is egyet, ha olyan lesz. Tudható, ki a gyártó egyébként?

    USB kábelből én most Klotz-ot használok, ami jobb, mint az AQ Cinnamon volt, bizonyos szempontból. Annál feljebb tudatosan nem mentem árban. A Klotz nagy előnye, a melegsége és puhasága, szerintem. Nincs semmi bántó, vagy túlzó a hangjában ( ezen a Dac-szinten) . Mára vele is kibékültem, mert azt hiszem sokkal-sokkal többe kerülne ezt a hangot űberelni úgy, hogy közben ne csorbuljon valamely "szelete" a hangnak és határozottan jobbat kapjak mindenből.

    (#67387) python1: Jó ideje én is ezt használom. :B

    [ Szerkesztve ]

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák