Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bkercso

    nagyúr

    Tegnap alkalmam nyílt meghallgatni egy Hiraga erősítőt, méghozzá pontosabban a gordonfreemN által épített példányt. Egyébként gyönyörűen kivitelezett erősítőről van szó, amin tényleg volt mit nézni kívül-belül!
    Félretettem az előítéleteimet - amennyire ezt lehet -, mégis azt kaptam, amire számítottam:
    Nyugodtan zenélget, amolyan "ápol és eltakar" módon. Gyakran veszik egy kategóriába együtemű A-osztályúakkal, mint a JLH, és hát tényleg olyasmi. Semmi bántó nincs a hangjában, még "kiabálni" sem tud (bár egy értelmes szobahangerőnél nem csavartuk feljebb). Egy otthoni meleg hangulat megteremtéséhez szerintem tökéletes; amolyan akármeddig elhallgatom stílusú. Az éneklős rock és popzene különösen jól állt neki; az általam kedvelt jazz nem volt annyira jelen.
    Nekem nem annyira ez az ízlésem, így hiányoltam belőle a mikrodinamikát, a trombita hangjából az élt, és úgy általában a keménységet/nyersséget és közvetlenséget.

    A bemeneten van benne egy csatolókondi, valamilyen tápegységből bányászott nagfeszültségű fólia szűrőkondi. Ezt bár el lehetne hagyni, de az alapkarakteren szerintem nem változtatna.
    A DAC egy jól épített PCM1794+IC-s I/V és differősítő alapú holmi volt egy Audio GD XMOS-kártyáról, amit már ismertem fejestalálkozóról és egy részletes hangú eszköz. A hangafalak gyáriak, és itt egy kis segítséget kérnék, mert nem írtam fel a gyártót és a típust. :B

    Ezúton is köszönöm a találkozót, élmény volt! :)

    [ Szerkesztve ]

    Megjelentek! : MFD3 és MFA3 || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0

Új hozzászólás Aktív témák