Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nLali

    senior tag

    válasz bta1 #81908 üzenetére

    Szerintem az, hogy "kéne vennem" valamit, mert vala"hol rontottam el" az eszközeim kiválasztását személyeskedés. Ha ismernél és a rendszeremet is ismerném, akkor még oké is lenne.

    Tehát nem fórumozik a szett.
    Gúnyolódás? Sértés? Ugyan már. Milyen önélzetes a latol. :DDD
    Pont azok közé tartozok, akik képesek a kábelek bekötési irányával és járatásával foglalkozni. A panelok járatását azért dobtam fel, mert 1, kíváncsi voltam lesz-e tréfa belőle 2, tisztában vagyok vele, hogy ez csak egy szűk réteget foglalkoztat a hifi-s táboron belül is. Hátha olvasok valami érdekeset.

    Hogy miért nem hallom? "azért nem hallod, mert nálad mások sem biztos, hogy kihallanák..."
    Ez még mindig tartogat további lehetőséget. Pl lehet, hogy a módosítás adott rendszeren, adott körülmények közt tényleg nehezen, vagy alig hallható. Próbáltad, nálad hallható a különbség? Milyen mikrofonokat használtál? Hány mérés átlagát fogadtad el? Lehet, hogy egyszerűen a funkcíó nem ad semmi pluszt. Ha ez bejáratott, frankón működő dolog lenne, biztos lenne róla fórumtéma, szakmai leírás, audiophile windows hack stb..Vagy esetleg ezt is be kell járatni, hogy hallható legyen? ;)

    Hogy valami ON is legyen. Én mértem több mikrofonnal sokat, de szinte két egyforma mérés nem lett. Sőt, egymás után következő mérések rendre igen nagy szórást mutattak. Elég nagy lett a tól-ig a mért értékekben.

    Remélem elnézitek nekem, hogy még nem rendelkezek sok tudással és tapasztalattal. Ilyen időket élünk.
    Viszont igyexem nem csak olvasóként működni, hátha konstruktív beszélgetésekkel felemelkedhetek hifis magasságokba. :U

    A windows acustic varázsló hiánya tényleg fájó pont.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák