Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szazbolha

    addikt

    Üdv!
    Itt kezdtem meg a 3. évezredbeli HIFI cucc gyűjtögetésemhez az infószerzést , ezért úgy gondolom itt kérdezek újra.
    Hangfalat keresek. 50-100-200-300 eFt környékén, nem az ár számít (értsd 300K környéke a plafon, de egy 50K-s hangfalat is megveszek ha tetszik, így értendő az ár nem számít, nem presztizs vagy mifene)
    Lehet használt is, mindegy. Lehet csak tipus, vagy íránymutats, bármi infó morzsa.
    .
    Szóval a rossz akusztikájú hallgató szoba maradt, de lehet a nappali is játszani fog mert a család megsiratta a dalimat, pedig kezdetben utálták a kövér 8-ast.

    Erősítők: PM8006 és Yamahaha RX V685. Meg a rotel 935, ha nem viszik el.
    Forrás: CD, flac, Tidal, Spoty, Yamaha lejátszó, Kínai játékos CE-vel, Sony X700
    Zene: Minden a régi, Pink Floyd, komolykodó zene, Celtic ének, kis dzsessz.

    A változás: kevesebb mély és tisztább hang kell. Részletező.. színpadképes... az a fura élmény amikor a hangszóró hallgató háromszögön kívül is megszólalnak tisztán hangszerek és az énekes előre tud jönni. vagy ilyesmi.
    A mély szekcióról: Még mindig nagyon kedvelem ha bársonyosan megszólal, vagy van ereje, de ne a közép rovására. Továbbra is szeretném hallani a baszgitár "igazi" hangját, meg a nagybőgőjét, vagy HOBÓ túl spannolt torokhangját.
    Meg az atomszívű anyában azokat a mélyeket amik nélkül nem atom az anya.

    Előre is kössz a tippeket. De ne legyen sértődés, ha nem veszem meg mind, vagy egyiket sem. Menekülő útvonal: DIY. Tulajdonképpen a barkácsolás pecsételte meg a dali sorsát, nem a fórum drukkolása hogy adjam már el. (nincs egy tiszta hangja, nem zenére tervezték, gagyi anyaghasználat, hangjánál csak az összeszerelés minősége pocsékabb és így tovább.)

Új hozzászólás Aktív témák